DSCF0513.JPG

 Diana Buitink

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke op maat gemaakte sieraden. Dit kunnen verlovingsringen en trouwringen zijn of sieraden met een speciale herinnering. De betekenis en verwerkte symboliek maken het sieraad compleet en persoonlijk. Ook maak ik graag nieuwe sieraden van bv. oude trouwringen en ontwerp ik jubileum spelden.

In mijn ontwerpen zijn invloeden uit de art-nouveau periode te vinden waarin ongedwongen organische vormen èn kleur en contrast belangrijke elementen zijn, vaak met een abstracte finishing touch. 

Voor de collectie (te koop via mijn Etsy webshop) laat ik me graag beïnvloeden vanuit mijn innerlijke belevingswereld, het ritme van het leven en mijn rijke fantasie.

Mijn liefde voor muziek is een ware inspiratiebron.

 

DB design

Ik werk graag organisch en laat het sieraad als het ware ontstaan. Op papier en achter de werkbank krijgen ideeën vorm en gestalte.

Met gevoel voor schoonheid en harmonie alsmede het gebruik van kleur en details - maar vooral met liefde voor de pure materialen en het traditionele ambacht - is mijn eigen stijl ontstaan.

Mijn werk kenmerkt zich door gelaagdheid, combinaties van materialen, sprookjesachtige vormen en romantische invloeden.

08-IMG_7802.JPG
 

Handmade

Zilver als basis, maar ook goud en andere metalen en materialen komen met zorg en aandacht door mijn handen - ‘dans ma mains….’..

Edelstenen zijn een rijke en hoogwaardige toevoeging in mijn sieraden. Deze schatten worden zorgvuldig verzamelt op internationale mineralen- en edelsteen beurzen.

Mijn werk bestaat uit unieke items en kleine oplagen. Ik werk in opdracht en op bestelling.

Ieder juweel is altijd uniek, authentiek èn met liefde gemaakt!

IMG_7814.JPG